<table border=1><tr><td><font size="-1">Nick</font></TD><TD><font size="-1">AD</font></TD><TD><font size="-1">Church</font></TD><TD><font size="-1">Time</font></TD><TD><font size="-1">Service or Mass</font></TD><TD><font size="-1">MPC or EE</font></TD><TD><font size="-1">Month of MPC or EE</font></TD><TD><font size="-1">Caterer</font></TD><TD><font size="-1">Florist</font></TD><TD><font size="-1">Printer</font> </TD></TR><TR><TD><font size="-1">Evie</font></TD><TD><font size="-1">8th March 2006</font></TD><TD><font size="-1">Church of the Sacred Heart</font></TD><TD><font size="-1">11am</font></TD><TD><font size="-1">Mass</font></TD><TD><font size="-1">EE</font></TD><TD><font size="-1">Apr 05</font></TD><TD><font size="-1">Angeli Catering</font></TD><TD><font size="-1">Hooked on Flowers</font></TD><TD><font size="-1">Focal Ad</font> </TD></TR><TR><TD><font size="-1">Lissa</font></TD><TD><font size="-1">11th March 2006</font></TD><TD><font size="-1">Immaculate Heart of Mary</font></TD><TD><font size="-1">10am</font></TD><TD><font size="-1">Mass</font></TD><TD><font size="-1">EE</font></TD><TD><font size="-1">Dec 05</font></TD><TD>-</TD><TD>-</TD><TD><font size="-1">Focal Ad</font> </TD></TR><TR><TD><font size="-1">Viv</font></TD><TD><font size="-1">25th March 2006</font></TD><TD><font size="-1">St Mary's of the Angels</font></TD><TD>-</TD><TD><font size="-1">Service</font></TD><TD><font size="-1">EE</font></TD><TD><font size="-1">Nov 05</font></TD><TD><font size="-1">Lunch at Rasa Sentosa</font></TD><TD><font size="-1">Church's own</font></TD><TD><font size="-1">T Dragon</font> </TD></TR><TR><TD><font size="-1">Lipstar</font></TD><TD><font size="-1">22nd April 2006</font></TD><TD><font size="-1">St Anne's</font></TD><TD><font size="-1">9am</font></TD><TD><font size="-1">Mass</font></TD><TD><font size="-1">EE</font></TD><TD><font size="-1">Sept 05</font></TD><TD>-</TD><TD>-</TD><TD>- </TD></TR><TR><TD><font size="-1">Emma21</font></TD><TD><font size="-1">27th May 2006</font></TD><TD><font size="-1">Nativity Church</font></TD><TD><font size="-1">11am</font></TD><TD><font size="-1">Service</font></TD><TD><font size="-1">MPC</font></TD><TD><font size="-1">Apr/May 04</font></TD><TD>-</TD><TD><font size="-1">Church's own</font></TD><TD>- </TD></TR><TR><TD><font size="-1">Mountain9</font></TD><TD><font size="-1">3rd June 2006</font></TD><TD><font size="-1">Church of St Francis Xavier</font></TD><TD><font size="-1">10am</font></TD><TD><font size="-1">Mass</font></TD><TD><font size="-1">EE</font></TD><TD><font size="-1">Dec 05</font></TD><TD>-</TD><TD>-</TD><TD>- </TD></TR><TR><TD><font size="-1">Chummy</font></TD><TD><font size="-1">10th June 2006</font></TD><TD><font size="-1">Holy Cross</font></TD><TD><font size="-1">11.30am</font></TD><TD>-</TD><TD><font size="-1">EE</font></TD><TD><font size="-1">05</font></TD><TD>-</TD><TD>-</TD><TD>- </TD></TR><TR><TD><font size="-1">Lovebug</font></TD><TD><font size="-1">24th June 2006</font></TD><TD><font size="-1">Christ the King</font></TD><TD><font size="-1">10.30am</font></TD><TD><font size="-1">Mass</font></TD><TD><font size="-1">MPC</font></TD><TD><font size="-1">May/June 05</font></TD><TD><font size="-1">Luncheon at Raffles Town Club</font></TD><TD><font size="-1">Church's own</font></TD><TD><font size="-1">DIY</font> </TD></TR><TR><TD><font size="-1">Mgt</font></TD><TD><font size="-1">24th June 2006</font></TD><TD><font size="-1">St Anne's</font></TD><TD><font size="-1">9am</font></TD><TD><font size="-1">Mass</font></TD><TD><font size="-1">EE</font></TD><TD><font size="-1">July 05</font></TD><TD>-</TD><TD><font size="-1">Church's own</font></TD><TD>- </TD></TR><TR><TD><font size="-1">Roses</font></TD><TD><font size="-1">1st July 2006</font></TD><TD>-</TD><TD><font size="-1">10am</font></TD><TD><font size="-1">Mass</font></TD><TD>-</TD><TD>-</TD><TD>-</TD><TD>-</TD><TD>- </TD></TR><TR><TD><font size="-1">Aiko</font></TD><TD><font size="-1">15th July 2006</font></TD><TD><font size="-1">Nativity Church</font></TD><TD><font size="-1">9am</font></TD><TD><font size="-1">Mass</font></TD><TD><font size="-1">EE</font></TD><TD><font size="-1">Jun 05</font></TD><TD>-</TD><TD>-</TD><TD>- </TD></TR><TR><TD><font size="-1">Dreamdoll/Garcia10</font></TD><TD><font size="-1">21st Sept 2006</font></TD><TD><font size="-1">St Teresa</font></TD><TD><font size="-1">3pm</font></TD><TD><font size="-1">Service</font></TD><TD><font size="-1">EE</font></TD><TD><font size="-1">Feb 06</font></TD><TD>-</TD><TD>-</TD><TD>- </TD></TR><TR><TD><font size="-1">Amoeba</font></TD><TD><font size="-1">30th Sept 2007</font></TD><TD><font size="-1">St Peter and Paul</font></TD><TD><font size="-1">9.30am</font></TD><TD>-</TD><TD><font size="-1">EE</font></TD><TD><font size="-1">May 06</font></TD><TD>-</TD><TD><font size="-1">Freesia n Cream</font></TD><TD>- </TD></TR><TR><TD><font size="-1">Roidana</font></TD><TD><font size="-1">4th Nov 2006</font></TD><TD><font size="-1">St Anne's</font></TD><TD><font size="-1">9am</font></TD><TD>-</TD><TD><font size="-1">EE</font></TD><TD><font size="-1">Sept 05</font></TD><TD>-</TD><TD>-</TD><TD>- </TD></TR><TR><TD><font size="-1">Adel</font></TD><TD><font size="-1">11th Nov 2006</font></TD><TD><font size="-1">Church of St Francis Xavier</font></TD><TD><font size="-1">10.30am</font></TD><TD><font size="-1">Mass</font></TD><TD><font size="-1">EE</font></TD><TD><font size="-1">Jan 06</font></TD><TD>-</TD><TD>-</TD><TD>- </TD></TR><TR><TD><font size="-1">CSI Fan</font></TD><TD><font size="-1">18th Nov 2006</font></TD><TD><font size="-1">Church of St Teresa</font></TD><TD><font size="-1">11am</font></TD><TD><font size="-1">Mass</font></TD><TD><font size="-1">EE</font></TD><TD><font size="-1">March 05</font></TD><TD><font size="-1">Select Caterer</font></TD><TD>-</TD><TD>- </TD></TR><TR><TD><font size="-1">Petrina</font></TD><TD><font size="-1">25th Nov 2006</font></TD><TD><font size="-1">St Vincent De Paul</font></TD><TD><font size="-1">11am</font></TD><TD><font size="-1">Mass</font></TD><TD><font size="-1">EE</font></TD><TD><font size="-1">Feb 06</font></TD><TD>-</TD><TD><font size="-1">Church's Own</font></TD><TD>- </TD></TR><TR><TD><font size="-1">Mudpie1222</font></TD><TD><font size="-1">25th Nov 2006</font></TD><TD><font size="-1">Immaculate Heart of Mary</font></TD><TD>-</TD><TD>-</TD><TD>-</TD><TD>-</TD><TD>-</TD><TD>-</TD><TD>- </TD></TR><TR><TD><font size="-1">Kyrie</font></TD><TD><font size="-1">9th Dec 2006</font></TD><TD><font size="-1">St Francis of Assisi</font></TD><TD><font size="-1">10am</font></TD><TD><font size="-1">Mass</font></TD><TD><font size="-1">MPC</font></TD><TD><font size="-1">Aug 05</font></TD><TD>-</TD><TD>-</TD><TD>- </TD></TR><TR><TD><font size="-1">Blitz</font></TD><TD><font size="-1">9th Dec 2006</font></TD><TD><font size="-1">Church of the Risen Christ</font></TD><TD>-</TD><TD><font size="-1">Mass</font></TD><TD><font size="-1">EE</font></TD><TD><font size="-1">March/April 06</font></TD><TD>-</TD><TD>-</TD><TD>- </TD></TR><TR><TD><font size="-1">Mudpie</font></TD><TD><font size="-1">9th Dec 2006</font></TD><TD><font size="-1">Immaculate Heart of Mary</font></TD><TD><font size="-1">11am</font></TD><TD><font size="-1">Mass</font></TD><TD><font size="-1">EE</font></TD><TD><font size="-1">Oct 05</font></TD><TD>-</TD><TD>-</TD><TD>- </TD></TR><TR><TD><font size="-1">Carpediem</font></TD><TD><font size="-1">23rd Dec 2006</font></TD><TD><font size="-1">Church of the Sacred Heart</font></TD><TD><font size="-1">10am</font></TD><TD><font size="-1">Mass</font></TD><TD><font size="-1">EE</font></TD><TD><font size="-1">Feb 06</font></TD><TD><font size="-1">Luncheon at Hotel</font></TD><TD>-</TD><TD>- </TD></TR><TR><TD><font size="-1">Laluna</font></TD><TD><font size="-1">26th Dec 2006</font></TD><TD><font size="-1">St Anne's</font></TD><TD><font size="-1">10am</font></TD><TD><font size="-1">Mass</font></TD><TD><font size="-1">EE</font></TD><TD><font size="-1">Dec 05</font></TD><TD>-</TD><TD>-</TD><TD>- </TD></TR><TR><TD><font size="-1">Joanna</font></TD><TD><font size="-1">30th Dec 2006</font></TD><TD><font size="-1">St Mary's of the Angels</font></TD><TD><font size="-1">11.30am</font></TD><TD>-</TD><TD><font size="-1">EE</font></TD><TD><font size="-1">Jan 06</font></TD><TD>-</TD><TD><font size="-1">Church's own</font></TD><TD><font size="-1">DIY</font> </TD></TR><TR><TD><font size="-1">Peichee</font></TD><TD><font size="-1">27th Jan 2007</font></TD><TD><font size="-1">St Teresa</font></TD><TD><font size="-1">11am</font></TD><TD><font size="-1">Service</font></TD><TD><font size="-1">EE</font></TD><TD>-</TD><TD>-</TD><TD>-</TD><TD>- </TD></TR><TR><TD><font size="-1">Ah Ping</font></TD><TD><font size="-1">5th May 2007</font></TD><TD><font size="-1">Church of the Risen Christ</font></TD><TD><font size="-1">10am</font></TD><TD>-</TD><TD>-</TD><TD>-</TD><TD>-</TD><TD>-</TD><TD>- </TD></TR><TR><TD></td></tr></table>
Last Update on amoeba
Last Update on amoeba